L'Olot suma la tercera victòria seguida (1-0) i s'allunya més del descens

Els d'Arnau Sala van tornar a dominar, però contra l'Olímpic de Xàtiva no van poder inaugurar el marcador fins al minut 88

Redacció
10 de febrer del 2014
Uri es va retrobar amb el gol mesos després per donar un ajustat triomf a l'Olot. Foto: Martí Albesa

La Unió Esportiva Olot s'ha despertat definitivament. Almenys així ho indiquen els resultats, després que aquest diumenge sumés a casa la tercera victòria consecutiva i deixava enrere una nefasta ratxa de dotze jornades sense vèncer. Una bona primera part local no va ser suficient per batre la porteria visitant i el públic va haver d'esperar als últims minuts per poder cantar una nova victòria olotina.

En una molt bona primera mitja hora de partit, l'Olot va fer mèrits per avançar-se, però li va faltar un punt de sort. Francis va aturar un u contra u de David López només començar, i la defensa va rebutjar amb dificultats una doble rematada d'Uri i Reverter pocs minuts després. Carlos, de fora l'àrea, també va xutar massa desviat. Les ocasions no van entrar i, a mesura que s'apropava el descans, l'Olímpic es va anar fent fort. Pau, de cap, va fer l'única rematada visitant entre els tres pals, ben resolta per Òscar.

El mateix onze

Arnau Sala fa tres jornades que repeteix l'alineació i ja ha sumat nou punts de nou possibles. Coro, titular indiscutible amb Edu Vílchez, actua amb el nou tècnic de revulsiu. Va entrar quan faltava mitja hora, per Reverter. Sala també va donar bastants minuts a Pere Pons, el jove fitxatge de l'Olot, que debutava a la segona B substituint Abel. L'Olímpic, però, no donava cap facilitat i a més va crear bones ocasions de perill, ben resoltes un cop més per Òscar. L'Olot no trobava la manera de fer mal als valencians i, a falta de vint minuts, Agus va haver de ser substituït per Canal en notar una punxada al bessó.

Semblava que el marcador ja no es mouria, però una falta en què Mendoza va veure la segona targeta groga ho ha canviat tot. El jugador visitant, que després de veure la vermella va trigar més d'un minut a sortir del camp, va veure des dels vestidors com Coro xutava a porteria quan tothom esperava la centrada. Francis no va poder fer un bon refús, i Uri va aprofitar-ho, a porteria buida, per empènyer amb el cap la pilota fins a la xarxa. No hi va haver temps per a res més i l'Olot tornava a sumar tres punts in extremis.

Més lluny del descens

Els resultats del cap de setmana van acompanyar força i l'Olot ja és a set punts del descens, però continua a quatre de la promoció. Això sí, ja és tretzè a la classificació, empatat a trenta punts amb el dotzè classificat, el València Mestalla, amb qui precisament s'enfrontarà dissabte a la ciutat esportiva de Paterna.
Arnau Sala ha repetit el mateix onze en els últims tres partits, acabats amb victòria. Foto: Martí Albesa

UE OLOT, 1 - OLÍMPIC DE XÀTIVA, 0
UE Olot: Òscar, Freixa, Agustín (Canal, minut 68), Rojas, Hostench, Abel (Pere Pons, minut 64), Roger, David López, Reverter (Coro, minut 57), Carlos Martínez i Uri. 

Olímpic de Xàtiva: Francis, Ramón, Peris, Pepín, Mendoza, Alex, Pifarré (Denis, minut 79), Rifaterra (Revert, minut 89), Pau, Nando (Dani, minut 75) i Belda.

Gols: 1-0 (Uri, minut 88).

Àrbitre: Iván González González. Va amonestar els locals Freixa, Abel, Roger, Agustín i els visitants Francis Peris, Rifaterra i Alex. Va expulsar el visitant Mendoza al minut 86.

Assistència: 1.606 espectadors a l'Estadi Municipal.