La sala El Torín entra a formar part del circuit «Girando por salas»

El primer cantautor en actuar-hi serà el basc Eñaut Elorrieta

Redacció
05 de febrer del 2014
Beñat Elorrieta presentarà a Olot el seu primer treball en solitari.

La sala El Torín d’Olot ha entrat a formar part aquest 2014 del circuit GPS (Girando por salas). El circuit el formen 191 sales de concerts d’arreu de l’estat espanyol i té la voluntat de promoure actuacions de músics d’arreu del territori espanyol en altres indrets de l’estat fora dels seus espais d’actuació habituals. 

Gràcies a aquest acord, el primer artista que passarà per Olot serà el basc Eñaut Elorrieta, que presentarà el seu primer treball en solitari, Deserriko Kantak , en què parla del desterrament. El cantant de Ken Zazpi combina en aquest àlbum cançons de creació pròpia que completa amb lletres de poemes d’altres escriptors, com Joseba Sarrionandia, Joan Oliver, Mario Benedetti, Harkaitz Cano o Bernardo Atxaga.

El circuit GPS selecciona diversos grups i cantats de cada comunitat autònoma, que passen a formar part del circuit anual. Les sales que en formen part, poden sol·licitar acollir-los amb unes condicions més avantatjoses que les habituals. Les entrades per el concert d’Olot es poden adquirir al web de la sala El Torín.
Arxivat a