Èxit de totes les novetats de la setena Fira del Farro de Bianya

El sopar-tastet, la presentació d'«El petit conte del Farro» i la sortida de la Volta a la Terra d'Adrià Homs van sorprendre positivament els assistents

Redacció
03 de febrer del 2014
El gegant Farrus Tremendus va ballar davant la gentada que hi havia diumenge al matí. Foto: Martí Albesa

Milers de persones van passar per la Vall de Bianya durant tot el cap de setmana en la setena edició de la Fira del Farro, que aquest any va comptar amb diverses novetats. La més destacada va ser la modificació de l'acte principal, que aquest any va ser un sopar-tastet preparat dissabte al centre cívic gràcies a la col·laboració de tots els restaurants i artesans del municipi, que van preparar degustacions per als assistents.

El diumenge al matí, però, la Fira va incorporar altres novetats. Amb el bon temps com a protagonista, els assistents van participar en la presentació d'El petit conte del farro , un conte d'Irene Porxas i Pilarín Bayés que explica la història d'un jove amb aventures relacionades directament amb el farro i la Vall de Bianya.

L'edició d'enguany també va servir per donar inici a l'aventura de l'Adrià Homs, un bianyenc que va emprendre un viatge de més de dos anys al voltant de la Terra donant a conèixer el farro. Amb el seu company finlandès Leevi, Homs va marxar diumenge al migdia des de la fira, després d'acomiadar-se de tots els seus veïns. Acompanyat en el primer tram d'un ase, va sortir en direcció a l'estret de Gibraltar per arribar a l'Àfrica, el seu primer destí.

Galeria de fotos de la Fira del Farro 2014 (Martí Albesa)
 

Adrià Homs es va acomiadar dels seus veïns abans d'emprendre la volta al món. Foto: Martí Albesa