La campanya «Olotx2» torna aquest any amb més establiments adherits

La segona edició de la iniciativa de promoció turística tindrà lloc el cap de setmana del 22 i 23 de febrer, amb places d'allotjament, restaurants, bars, serveis i activitats a meitat de preu

Redacció
31 de gener del 2014
L'Ajuntament i les entitats van presentar la iniciativa dalt del volcà Montsacopa. Foto: Ferran Mayans

La ciutat d'Olot repetirà l'experiència de l' Olotx2 el cap de setmana del 22 i 23 de febrer. La iniciativa del 2x1 és "la campanya de promoció més important de la ciutat" segons el regidor de Promoció de la Ciutat, Estanis Vayreda, que considera que el cap de setmana, ple d'activitats, es convertirà en "un gran anunci" de la comarca.

Durant dos dies, Olot oferirà un 2x1 en places d'allotjament, àpats, activitats turístiques i serveis, a més de descomptes i promocions en el comerç. L'alcalde, Josep Maria Corominas, va destacar que amb aquesta iniciativa volen "posar en valor" els actius de la comarca, com l'entorn, la gastronomia o els serveis, i que el cap de setmana de la campanya pretendrà ser "un resum" del model de turisme que es pretén oferir durant tot l'any.

Enguany, la iniciativa s'ha estès a la comarca, de manera que s'ha pogut incrementar el nombre de participants en la campanya. Entre hotels, pensions, apartaments turístics, cases de turisme rural, càmpings i cases de colònies, seran 40 els establiments que oferirar més de 600 places d'allotjament a meitat de preu. Pel que fa a l'àmbit gastronòmic, durant tot el cap de setmana, 30 restaurants de la Garrotxa oferiran àpats per a dos comensals al preu d'un. Ho faran també 12 bars i cafeteries de la ciutat d'Olot.

Paral·lelament, la majoria de comerços del centre d'Olot se sumen a la campanya 2x1, igual que ho fan les parades de la Plaça Merat, que a més oferiran tastos gratuïts durant el matí del dissabte 22 de febrer. La campanya es complementarà aquest any amb una quinzena d'activitats turístiques de caire lúdic, com ara passejades volcàniques en trenet, cinema, rutes en bici elèctrica, marxa nòrdica o visites guiades.

La novetat de la segona edició se centra en l'àmbit musical. El dissabte 22 de febrer al migdia, el cor de gòspel Messengers (segon classificat del programa de TV3 Oh Happy Day!) oferirà un concert a la plaça Major. A més, el fil musical de l'Olotx2 consistirà en deu escenaris al centre de la ciutat, on vint grups actuaran en directe durant la tarda del mateix dissabte.
Arxivat a