El CPH Olot s'imposa al Taradell (6-1) i continua líder

L'equip de Quim López es refà després de dos partits sense victòria

27 de gener del 2014
El CPH Olot va derrotar dissabte el Taradell per 6 gols a 1 i manté el liderat de Primera catalana. Els olotins no havien començat bé l'any, amb només un empat i una derrota, després d'haver guanyat dotze dels primers tretze partits. Però en el primer partit de la segona volta no es van deixar sorprendre per un equip de la part baixa de la taula.

Ràpidament el partit es va posar de cara, ja que Adrià Piera va avançar els olotins als 40 segons. Després de tres pilotes al pal de Miki Ràfols, Eloi Barret va fer el segon als deu minuts de partit. Amb aquest resultat es va arribar el descans, amb el marcador a favor però sense que l'Olot dominés clarament el partit.

El segon temps va començar amb l'Olot més endollat, i en dos minuts, Miki i Marc van col·locar un 4-0 que donava tranquil·litat, i el Taradell va abaixar els braços. Dos gols més, d'Eduard i Miki, i el gol de l'honor del Taradell, van deixar el 6 a 1 definitiu al marcador. La victòria permet als olotins mantenir el liderat i dóna confiança per afrontar el següent partit a la pista del Roda, classificat a mitja taula.