El Garrotxa obté contra el Cabrera la primera victòria de l'any (63-57)

És el primer triomf després que Xevi Sala va assumir la direcció de l'equip

27 de gener del 2014
El CB Garrotxa va aconseguir la primera victòria del 2014 en derrotar per 53-47 el Cabrera, un rival directe per evitar el descens de categoria. En un partit marcat per la bona defensa, els locals van aconseguir que els de Cabrera no anotessin més de 14 punts en cap dels períodes. L'últim quart, amb un parcial de 16 a 8, va ser decisiu perquè els locals s'enduessin el partit.

L'enfrontament va començar molt igualat i el primer quart es va tancar amb un lleuger avantatge favorable dels de Sant Joan les Fonts per 16 a 14. En el segon període, el CB Garrotxa no va estar gens encertat en atac i els del Maresme van marxar als vestidors amb un avantatge de dos punts (26-28). La igualtat es va mantenir fins als darrers minuts, en què una gran defensa dels homes de Xevi Sala va decantar el partit. El Cabrera només va poder anotar vuit punts en els últims deu minuts i els locals van capgirar el marcador. El CB Garrotxa és ara dotzè, amb cinc victòries i nou derrotes.

A la categoria Territorial, el CB Bàsquet Olot continua en ratxa i va derrotar per 59 a 43 el CB Farners, i continuen tercers amb onze victòries i quatre derrotes.El CB Garrotxa B, de la seva banda, va caure a casa contra el Vilafant (54-80), segon classificat, i són cinquens amb vuit victòries i vuit derrotes.