El Mas Les Comelles de Joanetes obté l'acreditació Q Qualitat Turística

És el primer establiment de les comarques gironines que obté el segell de qualitat turística, que va rebre en un acte dijous al vespre a Madrid

Redacció
24 de gener del 2014
El Mas Les Comelles és el primer establiment gironí que obté el segell de qualitat. Foto: Mas Les Comelles

L'establiment d'agroturisme Mas Les Comelles, de Joanetes, va rebre ahir en un acte celebrat a Madrid la certificació Q de Qualitat Turística. És la primera casa de la Garrotxa i de les comarques gironines que obté el segell de qualitat, que entrega l'Instituto para la Calidad Turística Española (ICTE). 

En un acte celebrat ahir a Madrid, en el marc de Fitur, la Fira Internacional del Turisme, Maria Àngels Barris, copropietària de l'establiment, va rebre aquest guardó, també acompanyada de l'alcalde de la Vall d'en Bas, Miquel Calm. La Q de Qualitat Turística
reconeix el nivell de qualitat en la prestació del servei al client a les empreses que superen unes estrictes auditories per garantir qualitat, seguretat i professionalitat als clients. 

Últimament, els segells de qualitat consoliden el turisme rural de la Garrotxa com un turisme de qualitat. Fa menys de dos mesos, un altra establiment turístic també va ser reconegut. Va ser el Mas Can Batlle, de Santa Pau, que va obtenir les cinc espigues, un guardó que encara no havia obtingut cap casa rural a Catalunya.