L'Ajuntament d'Olot contracta 37 persones en situació d'atur

Durant sis mesos realitzaran tasques de millora i d'adequació de diferents espais de la ciutat

Redacció
21 de gener del 2014

L’Ajuntament d’Olot ha contractat 37 persones en situació d’atur i que ja havien esgotat la prestació per realitzar feines per a la ciutat, durant un període de 6 mesos. La contractació no suposa cap cost per a la ciutat gràcies a diferents subvencions rebudes del Servei d’Ocupació de Catalunya amb el cofinançament del Fons Social Europeu. 

El projecte permetrà donar feina a persones aturades, que, a més d'ingressos, els donarà una nova experiència laboral i permetrà millorar el seu currículum. Realitzaran tasques de paleteria i jardineria per millorar la relació de vianants i vehicles en determinades vies de la ciutat, l’arranjament de diferents parcs públics fomentant la seva utilització per part dels veïns, i l’adequació dels accessos al volcà Montsacopa. 

A més, també es potenciarà la neteja extraordinària de diferents carrers i places de la ciutat, i el suport administratiu a diferents àrees de l’Ajuntament per poder millorar i agilitzar els registres documentals. Les persones ocupades compaginaran la feina amb unes hores de formació per facilitar que un cop acabin aquest contracte tinguin més possibilitats de trobar una altra feina. L’Àrea d’Ocupació també els donarà suport i acompanyament perquè s'incorporin al món laboral un cop finalitzin aquest contracte.

Arxivat a