Els tres equips del CPA Olot pugen al podi al Territorial de grups de xou

El primer equip del club es va proclamar campió en l'estrena de la coreografia "Respira"

Redacció
20 de gener del 2014

El primer equip del CPA va repetir victòria al Campionat Territorial per dotzena vegada. Foto: Francesc Lluch

El Club Patinatge Artístic Olot va començar la temporada de la millor manera possible. Tots els equips del club van pujar al podi del campionat Territorial disputat aquest cap de setmana al pavelló de Fontajau, a Girona. El primer equip va trepitjar el graó més alt per dotzena vegada consecutiva, mentre que el grup B i l'equip juvenil van obtenir la medalla de bronze.

Les actuals campiones del món van estrenar la coreografia "Respira", que havien mostrat només un dia abans al pavello d'Olot , i que dissabte va impressionar Fontajau. L   'equip juvenil va obtenir el bronze amb la coreografia "Amb Sentiment" i el grup B, amb la coreografia "Volcànic", va fer costat en el podi al primer equip i als anfitrions.
 
Un bon nombre d'aficionats olotins es van desplaçar fins a Fontajau per fer costat als equips del club i, com sempre, es van fer sentir d'allò més. Ara, el següent pas per al CPA Olot serà el campionat de Catalunya, que se celebrarà d'aquí a només 15 dies al pavelló Barris Nord de Lleida, i que suposa una etapa més per arribar al Mundial que aquest any es disputarà a Reus.

Els tres equips del CPA Olot van firmar una gran actuació. Foto: Francesc Lluch

Galeria de fotos de la presentació dels balls 2014(Martí Albesa)