El CPH Olot perd per primera vegada aquesta temporada a Lloret (4-1)

Els de Quim López continuen líders al final de la primera volta

Redacció
20 de gener del 2014
El CPH Olot va patir la primera derrota de la temporada davant del Lloret, cinquè classificat. Els torrons de Nadal no se'ls han assentat gaire bé als olotins, que portaven dotze victòries i un empat abans de l'aturada i, en canvi, només han sumat un punt en els dos últims partits.

Tot i el clar resultat, el partit va ser igualat, però el Lloret va tenir més encert. Només començar, Miki va disposar d'una falta directa que no va transformar, i el Lloret sí que ho va fer als cinc minuts. L’Olot seguia intentant-ho i, sense fer un gran joc, disposava d'ocasions, fins que al minut 13, Miki aconseguia l'empat.i tot i no fer un gran joc, disposava de bones ocasions, fins que al minut 13 en Miki ha aconseguit l’empat.

A la represa, la bona defensa i la gran actuació del porter lloretenc impedien que l'Olot marqués, fins que va ser el Lloret qui va fer-ho a falta de nou minuts per al final, i un minut més tard els de la Selva fallaven un penal. En l'últim minut va tenir l’oportunitat d’empatar el partit, mitjançant un penal que Miki va estavellar al pal. Després d’aquesta jugada, una targeta blava per l’Olot per protestar, i dos gols més del Lloret, tots dos de falta directa, sentenciant el marcador.
 
La lliga ha arribat al final de la primera volta i, tot i la derrota, l'Olot es troba on hauria firmat a principi de temporada, és a dir, líder amb tres punts d'avantatge sobre el GEiEG, i havent completat una gran primera meitat de temporada.