EL CPH Olot cedeix un empat a la pista del Manlleu (6-6)

Continuen primers amb tres punts d'avantatge sobre el GEiEG

13 de gener del 2014
El CPH Olot va empatar aquest cap de setmana a la pista del Manlleu, tercer classificat de la categoria. El resultat va ser just, ja que l'Olot, líder destacat, no va tenir el millor dia tot i que va manar en el marcador durant el partit. El Manlleu, però, no va renunciar mai a la remuntada i després d'empatar dues vegades un resultat contrari hauria pogut guanyar en l'última jugada del partit.

Els olotins van sortir sense ritme i no van poder dominar el partit com ho acostumen a fer. Al minut 11, Adrià va anotar el primer, però els osonencs van empatar només dos minuts després. Al minut 17, semblava que l'Olot agafava diferències, amb dos gols més d'Adrià, però trenta segons més tard, els locals retallaven diferències. Tot i això, es va arribar al descans amb un altre gol olotí, obra de Prat.

A la represa, alternança de gols fins que el Manlleu va aprofitar una superioritat numèrica per tornar a empatar el marcador per 5 a 5. A falta de quatre minuts pel final, Prat ha fallat un penal per fer el gol de la victòria, però ha fallat, i ha estat Adrià qui, amb el seu quart gol, donava avantatge als olotins. A falta de dos minuts, el Manlleu va aconseguir el definitiu empat. En l'últim minut, però, hauria pogut passar de tot. L'Olot ha tingut dues ocasions clares, però el Manlleu hauria pogut decantar el partit en l'últim segon.

És el segon empat dels olotins en catorze jornades, que continuen líders, però ara amb només tres punts d'avantatge sobre el GEiEG i manté els set punts de diferència amb el rival d'ahir.