La Cavalcada d'Olot, en imatges

Els tres reis d'Orient van desfilar per la capital de la Garrotxa en un vespre marcat pel bon temps

Redacció
06 de gener del 2014
Molts nens i nenes van sortir a rebre els Reis Mags amb un fanalet. Foto: Martí Albesa

Milers d'olotins van sortir ahir al vespre al carrer per rebre els Reis Mags d'Orient. A dos quarts de set, van iniciar el recorregut per la ciutat, amb més presència de públic que altres anys, probablement per la temperatura agradable que feia ahir al vespre.

Els més petits van rebre amb il·lusió els tres reis i les prop de tres-centes persones que formaven part del seguici, que van desfilar a peu, a cavall o en carrossa des de la plaça Clarà fins el Firal. Una vegada allà, tots els nens i nenes van poder adreçar-se als reis per expressar els seus desitjos i, si encara no ho havien fet, entregar-los la carta amb les peticions.

Com és habitual, abans de començar la cavalcada pels carrers d'Olot, van visitar el campament reial, que ha estat instal·lat a la plaça Clarà durant tres dies . Aquest any, va ser el tinent d'alcalde Josep Berga qui va fer entrega simbòlica de la clau que obre totes les cases de la ciutat als tres reis, ja que l'alcalde Josep Maria Corominas va ser l'encarregat de donar vida al rei Melcior.
 
El rei Gaspar saluda als assistents a la Cavalcada. Foto: Martí Albesa

Galeria de fotos de la Cavalcada d'Olot (Martí Albesa)

Arxivat a