Els casals de Nadal d'Olot reuneixen 162 inscrits

La proposta amb més adeptes ha estat el Nadal Esportiu

Redacció
02 de gener del 2014

Els casals de Nadal que organitzen les àrees de Joventut i Esports de l’Ajuntament d’Olot han augmentat les xifres d’inscrits de l’edició del 2012. Enguany, les xifres de participació han passat de 140 nens als 161 que s’han inscrit aquest 2013. La dada encara és més significativa si tenim en compte que tots els dies festius de les festes s’han escaigut entre setmana i, per tant, els casals només donaran servei durant sis matins.

L’oferta nadalenca de lleure amb més participants ha estat el Nadal Esportiu, en què 120 joves de primer a cinquè de primària han optat per practicar en equip diferents esports (futbol sala, hoquei, bàsquet, handbol, vòlei i raquetes). Per als nens que preferien altres tipus d’activitats, s’han organitzat el Casalet per nens de 3 a 5 anys– i el Casal de Nadal, per a nens de 6 a 10 anys. En els casals, que ofereixen activitats variades i alguna sortida, el nombre d’assistents ha augmentat gairebé un 50%, ja que s’ha passat de 29 a 42.

L’alcalde Josep Maria Corominas ha explicat que s’ha fet un esforç perquè l’activitat sigui "assequible per als pares però també assumible per a l’administració". Els preus oscil·len entre 24 i 42 euros per als sis matins d’activitats, i el conjunt d’activitats disposa de la tutela de 16 monitors.

Arxivat a