Aleix Fàbregas s'emporta la victòria a la Sant Silvestre de les Planes

L'olotí Jordi Roura ha estat tercer i la santfeliuenca Judit Riera ha guanyat en categoria femenina

29 de desembre del 2014
Aleix Fàbregas ha revalidat el títol en categoria masculina. Foto: Ticox's

Aleix Fàbregas va revalidar aquest dissabte la victòria a la  Cursa de Sant Silvestre de Sant d'Hostoles . L'atleta de l'Esportiu Ripoll  va guanyar per segon any consecutiu  una prova que té la particularitat de ser de muntanya. Fàbregas va completar els 10 km i 500 metres de desnivell positiu amb un temps de 46 minuts i 23 segons en un recorregut força diferent al del 2012 i amb una major presència de Corriols.

El podi masculí el van completar Rubén Hernández que va entrar a la meta a un minut i mig de l'atleta ripollès mentre que l'olotí Jordi Roura va completar els 10 quilòmetres amb 49:29. Entre altres premis, els tres primers classificats es van endur un tió cap a casa.

En dones, l'atleta santfeliuenca del CA Pescallunes Judit Riera va imposar-se després de completar els deu quilòmetres i 500 metres de desnivell positiu amb un temps de 58 minuts i 49 segons, seguida de Luisa Perales (58:55) i d'Anna Capdevila (1:01:22).

La tercera edició de la Sant Silvestre de muntanya va reunir més de 320 participants, una xifra que es queda a les portes de superar l'edició anterior. En canvi, sí que es van inscriure més participants en el Correxic, les proves destinades als més petits.

Classificacions Sant Silvestre de les Planes d'Hostoles 2013 (pdf)