Arnau Sala substitueix Edu Vílchez com a tècnic de la Unió Esportiva Olot

La junta directiva ha destituït l'entrenador vallesà després de la llarga ratxa de resultats adversos, en què s'han sumat només dos empats en els últims nou partits

Redacció
29 de desembre del 2014
Arnau Sala, en la seva etapa al Figueres. Foto: UE Olot

Aquest migdia, la junta directiva de la Unió Esportiva Olot ha fet oficial la destitució d'Eduardo Vílchez com a tècnic del primer equip, una decisió que feia dies que s'esperava, sobretot després de l'empat sense gols al camp de l'AE Prat diumenge passat. En el mateix comunicat, s'ha donat a conèixer que Arnau Sala serà el nou entrenador del primer equip de l'Olot.

Arnau Sala era fins ara el tècnic del Girona B, segon classificat de primera catalana, i la temporada anterior havia entrenat el Figueres, amb qui va aconseguir dos ascensos consecutius, a primera catalana i a tercera. Abans, havia estat ajudant de Raül Agné en les seves etapes al Girona i el Recreativo de Huelva.

El tècnic de Sant Fruitós de Bages, de 42 anys, serà l'encarregat de fer sortir la Unió Esportiva Olot de la díficil situació en què es troba. Quan s'han jugat la meitat dels partits de la lliga, l'equip és setzè, en plaça de promoció de descens, i només ha aconseguit dos empats en els últims nou partits i ja en fa quatre que és incapaç de marcar cap gol. Sala s'asseurà a la banqueta per primera vegada dissabte 4 de gener al camp del filial de l'Espanyol.
Arxivat a