«Un món de nadales» solidàries

Cris Juanico presenta dissabte a la sala El Torín d'Olot el seu últim treball, que destinarà els beneficis de les vendes a la lluita contra el càncer infantil

Redacció
18 de desembre del 2013

Aquest dissabte, dia 21, a les 8 del vespre i a la Sala El Torín, Cris Juanico oferirà el seu darrer treball, Un món de nadales, a la Sala El Torín d’Olot. Després de la ressaca de concerts per celebrar el retorn als escenaris de Ja T’ho Diré, Juanico sorprendrà amb un particular recull de cançons nadalenques d’arreu del món. Les entrades per al concert ja estan a la venda, a 8 euros anticipadament i 10 a taquilla, i es poden adquirir al Teatre Principal, a Can Trincheria i al web de la sala El Torín.

El concert, però, també té un vessant solidari. A més d’assistir a l'actuació, el mateix dia es podrà comprar el CD de Juanico per 10 euros, que a través de la Fundació Albert Bosch, es destinaran íntegrament al grup d'investigació del servei d'oncologia infantil de l'Hospital Vall d'Hebron. La Fundació Albert Bosch ha col·laborat en l'edició del CD, del qual ja s'han venut més de 8.000 còpies i hi ha unes 2.500 reserves més.