El CPH Olot es manté intractable i també derrota el Vilassar (11-2)

Ja suma onze victòries en dotze partits i manté el segon a cinc punts

16 de desembre del 2013
El CPH Olot va tornar a guanyar (ja són onze victòries en dotze partits) i es manté intractable com a líder del grup A de Primera Catalana. Aquesta vegada, la víctima va ser el Vilassar, avantpenúltim classificat, que tot i intentar-ho no va oposar resistència als olotins.

El partit va tenir un nou començament de partit intens i efectiu del CPH Olot, que als 7 minuts, ja guanyava 3-0, amb gols de Marc, Eloi i Miki, de penal. Amb el 4-0, aconseguit minuts més tard per Adrià, el partit semblava decidit, però el Vilassar va aconseguir 2 gols que el ficaven dins el partit. Tot i així, a pocs minuts pel final de la primera part, Miki aconseguia el 5-2 que donava tranquil·litat.

A la represa, el Vilassar va sortir convençut de remuntar, però no va ser capaç de generar gaires ocasions de gols. L’Olot no tenia un bon moment, però la dinàmica es va trencar en el minut 6 gràcies a dos gols de Marc Prat. A partir d'aquí, contraatac rere contraatac, els olotins van fer quatre gols més fins a fer l'11 a 2 definitiu.

Les dades reflecteixen el bon moment olotí: amb la victòria de dissabte, l'Olot ja ha ha sumat 34 punts, un més que els 33 que va aconseguir fa dos anys en tota la temporada, i que va significar mantenir per primer cop la categoria. La diferència és que aquesta temporada s'han asolit en 12 partits i en aquella ocasió en van fer falta 26. Pel que fa a gols anotats, aquest any el conjunt olotí ja n'ha marcat 84, mentre que aquella temporada se'n van fer 80 en total.

Tot i aquests bons números, els homes de Quim López tenen clar que no hi ha res fet i que s’ha de seguir com fins ara. En l'últim partit de l'any, els olotins visitaran la pista de la Garriga, sisè classificat i que aquesta setmana ha derrotat el Lloret, que era tercer, a domicili.