El CB Garrotxa tanca l'any amb una victòria contra el Tiana (69-57)

Els de Sant Joan són ara dotzens, però tenen el segon a només quatre victòries

16 de desembre del 2013

El CB Garrotxa va tancar l'any amb una nova victòria a casa, on els garrotxins s'estan fent forts últimament. En aquesta ocasió, el rival va ser el CB Tiana, a qui van derrotar per 69 a 57. Els de Sant Joan les Fonts se situen d'aquesta manera amb un balanç desfavorable de cinc victòries i vuit derrotes.

El Garrotxa va fer un bon inici de partit, i abans que finalitzés el primer quart ja guanyaven de deu (25-15). En l'inici del segon, però, els locals van estar set minuts sense anotar. Per sort, el Tiana tampoc va estar gaire encertat, i s'arribà al descans amb empat a 30 després d'un escarransit parcial de 5 a 12. Un tercer quart força igualat va portar el partit a decidir-se en el tram final. A l'inici de l'últim període, el Tiana es va col·locar cinc punts per damunt al marcador, però, just després, un parcial de 21 a 5 favorable als locals va ser un cop massa dur per als del Maresme, que ja no van poder refer-se i van acabar cedint.

Amb aquest triomf, els homes de Carles Garreta continuen a la dotzena posició, però s'enganxen a un grup d'onze equips (des del Palamós, que és segon, fins als mateixos garrotxins, dotzens) que estan separats per només quatre victòries. En la propera jornada, que ja se celebrarà després de les festes nadalenques, els de Sant Joan les Fonts visitaran el Neus, un dels rivals directes a la classificació.

Resultats i classificacions de Primera Catalana (grup 3)