Xarim Aresté presentarà a Olot el seu primer disc en solitari

El líder de Very Pomelo actuarà divendres dia 13 a l’Ateneu Central

Redacció
12 de desembre del 2013
Xarim Aresté presentarà el seu primer treball en solitari.

Xarim Aresté, líder del grup Very Pomelo i guitarrista de bandes com Sopa de Cabra, Sanjosex o Paul Fuster, actuarà aquest divendres 13 de desembre a l’Ateneu Central d'Olot, en un concert especial en què presentarà les cançons del seu primer disc en solitari.

El músic de Flix ha estat amb Maika Makovski (on també ha fet de productor), ha aportat una nova sonoritat a Sanjosex, és l’intermitent apunt d’encendre’s de Paul Fuster, ha tocat colze a colze amb Joselé Santiago, va ser l’escollit per substituir Ninyín Cardona durant el retorn de Sopa de Cabra i, sobretot, és la primera galta que defensa els inconfusibles Very Pomelo. 

La seva carrera és, doncs, polièdrica i eclèctica, però ara arriba a Olot per presentar Lladregots, un disc que mostra algunes de les cançons que el músic ha gravat tot sol a casa seva: balades distorsionades, desestructuracions pop-rock i rock dur de bon voltatge. Aresté explica una quotidianitat molt lligada a la natura, a les preguntes vitals i a les visions abstractes, quasi surrealistes, de tot el que l’envolta. Amb una vergonya que desapareix quan toca la guitarra, Xarim Aresté ha volgut iniciar un camí més personal on bolcar cançons, acords i lletres que no tenen cabuda a la resta de projectes en què participa.

Arxivat a