El torneig de waterpolo solidari recapta 1.400 euros per a La Marató

Va ser la primera edició i la participació va superar les expectatives del CN Olot

Redacció
11 de desembre del 2013
Els jugadors van passar una bona jornada tant dins com fora de l'aigua. Foto: CN Olot

El Club Natació Olot va organitzar el cap de setmana passat un torneig de waterpolo solidari destinat a col·laborar amb la Marató de TV3, enguany dedicada a la lluita contra les malalties neurodegeneratives. Durant tot el dissabte, es va disputar un torneig en què tant els paticipants com els espectadors van fer aportacions econòmiques destinades a la causa. Al final de la jornada, el club havia recaptat 1.386 euros.

Al matí es van jugar els partits dels vuit equips de les categories per als més joves, amb una sorpresa inclosa per als participants, ja que el jugador del CN Atlètic Barceloneta, Gonzalo Echenique, va fer d'entrenador d'un dels equips i, posteriorment, es va llançar a l'aigua per oferir un petit clínic de 15 minuts a tots els joves jugadors que eren a la piscina de les Tries. La tarda estava reservada als equips amb jugadors majors de 14 anys. En total, hi van participar 12 formacions que van oferir un bon espectacle. En total, van prendre part en la competició amistosa uns 200 participants, entre jugadors, entrenadors i àrbitres.

L’endemà del Trofeu Raül Ramos, el públic olotí no va fallar i va tornar a omplir de gom a gom la graderia de la piscina de competició del CNO, convertint l'esdeveniment en una autèntica festa solidària, que va complir de sobres les expectatives dels organitzadors.

Arxivat a