Més de mil fotografies presentades al concurs #lagarrotxaesmou

El concurs de Turisme Garrotxa ha escollit 24 imatges finalistes d'activitats fetes a la comarca

Redacció
10 de desembre del 2013
Una de les fotografies finalistes. Foto: Turisme Garrotxa

El concurs de fotografies de Turisme Garrotxa ja té finalistes. El jurat ha escollit 24 instantànies per a la final de #lagarrotxaesmou d’entre el gran nombre d’imatges presentades des del 9 d'octubre fins diumenge passat. Ara, les finalistes es poden visitar a la pàgina de Facebook de Turisme Garrotxa i la que més “m’agrada” obtingui durant la setmana es convertirà en la guanyadora.

El concurs ha superat les previsions dels organitzadors, ja que en dos mesos, s’han recopilat a Instagram més d’un miler d’imatges d’activitats realitzades a la comarca sota l’etiqueta #lagarrotxaesmou. Hi ha fotos de sortides amb bici, vols amb globus, recorreguts amb trenet, excursions, activitats esportives... Aquestes han estat les experiències viscudes a la tardor a la Garrotxa pels usuaris que han participat en la iniciativa, promoguda amb l’objectiu d’incentivar les activitats turístiques i promocionar els atractius del territori a través de les xarxes socials.

#lagarrotxaesmou ha estat un bon reflex del dinamisme de la Garrotxa aquestes dates. Els primers dies d'octubre, moltes imatges van tenir com a escenari els tons vermells i marrons del paisatge, sobre el qual s'han fet passejades a peu i en bicicleta. Amb l'entrada de l'hivern, s'hi han afegit les visites a fires i mercates, entre moltes activitats. A més, una part important de les fotografies presentades al concurs han tingut com a marc el GPS Garrotxa, la guia d'activitats "Garrotxa, Plans amb Sensacions", que incloïa en aquests dos mesos gairebé 50 propostes per descobrir la comarca.