La vicepresidenta del Govern rep oficialment les campiones del CPA Olot

Ha estat un cap de setmana de reconeixement per als esportistes, que tornen a la competició aquest cap de setmana amb la Copa de les Nacions a Girona

Redacció
03 de desembre del 2013
El CPA va rebre el reconeixement institucional al Palau de la Generalitat Foto: CPA Olot

La vicepresidenta de la Generalitat, Joana Ortega, va rebre ahir a la tarda la delegació del Club Patinatge Artístic Olot, formada pels esportistes campions del món, el tècnic i coreògraf Ricard Planiol, l’entrenadora Ester Fàbrega i el president, Joan Fàbrega, en una visita oficial al Palau de la Generalitat. També els va acompanyar el secretari general de l’Esport, Ivan Tibau.

Ha estat un cap de setmana d’emocions i reconeixements per a les patinadores del club. Dissabte a la nit van fer el sopar de celebració del setè títol mundial obtingut i diumenge dues delegacions es van repartir entre l’estadi de Montilivi i el Municipal d’Olot per rebre els reconeixements que els van voler oferir el Girona FC i la Unió Esportiva Olot. Per si no n’hi havia prou, aquest cap de setmana ja tornen a la competició, amb disputa de la Copa de les Nacions a Girona.
La UE Olot va reconèixer el mèrit de les heptacampiones del CPA Olot. Foto: Martí Albesa
Arxivat a