El CB Garrotxa cau derrotat a la pista de l'AE Badalonès (65-52)

Els de Sant Joan no troben la manera de guanyar fora de casa i ara són dotzens

02 de desembre del 2013

El CB Garrotxa continua amb dificultats fora de casa i va perdre una altra vegada lluny de la seva pista, aquesta vegada davant l’AE Badalonès, segon classificat de la categoria. Des d’un bon principi, els badalonins van marcar el ritme del partit i, de la mà de Suñé i Tubert, amb 52 punts entre tots dos, van imposar la seva qualitat.

Tot i que en el primer quart els badalonins ja dominaven, va ser en el segon període quan van trencar definitivament el partit. Un parcial de 20-9 per als locals va deixar el marcador amb un 36-21 al descans. Tot i que el Garrotxa no es va rendir, cinc triples de Suñé en el tercer quart van fer del tot impossible la reacció. Els de Sant Joan les Fons van lluitar fins al final i en l’últim quart van aconseguir maquillar el resultat amb el 65-52 final.

Amb aquesta derrota, els homes de Carles Garreta són dotzens a la classificació, amb 4 victòries i 8 derrotes. El proper partit serà d’aquí a dues setmanes a casa contra el Tiana, un rival que ocupa una posició semblant a la classificació.

Resultats i classificacions de Primera Catalana (grup 3)