El CPH Olot suma un nou triomf a la pista del Tordera (2-9)

Els de Quim López continuen líders de Primera i es distancien un punt més del segon

02 de desembre del 2013

El CPH Olot va sumar ahir la desena victòria de la temporada a la difícil pista del Tordera. Així, els de Quim López continuen invictes en les onze jornades que s’han disputat. Els olotins van començar de manera impecable i, als vuit segons, Adrià ja havia fet el primer. Un minut més tard, l’Olot ja dominava per 0-2, obra de Marc Prat. El capità Miki, en ratxa en les últimes jornades, va fer dos gols més abans del descans, al qual es va arribar amb un 1-4 que deixava el partit força encarrilat.

A la represa, la tònica del partit va ser la mateixa. El Tordera continuava pressionant, aprofitant les característiques difícils de la seva pista, més petita que la del CPH Olot, i no donava una bola per perduda. Els olotins, però, no afluixaven i Miki completava la seva gran actuació amb tres gols més, cinc en total. Els altres dos gols, els van aconseguir Edu i Mangas, que tancava el marcador.

Al final, un resultat clar, però més treballat del que reflecteix el marcador. Amb la nova victòria, i gràcies a la derrota del Manlleu, l’Olot es distancia un punt més del segon classificat, que ara és el GEiEG.