Marta Rius debuta en solitari dissabte a l'Orfeó Popular Olotí

Presentarà el seu treball «No em deixis caure», editat pels garrotxins Rosalita Records

Redacció
28 de novembre del 2013

Aquest dissabte, 30 de novembre, Marta Rius (Sol i serena) presentarà a l'Orfeó Popular Olotí el seu debut en solitari amb una proposta d'autora amb presa de terra. És el seu últim treball, el disc No em deixis caure, editat per la discogràfica garrotxina Rosalita Records.

Rius (veu, acordió, capsa de música) pujarà a l’escenari acompanyada de la banda amb què mostrarà el seu treball: són Guillem Ballaz (guitarra, violí i veus), Pep Moliner (fiscorn), Queralt Camps (contrabaix) i Jordi Barbet “Kami” (bateria). Tots ells complementaran una veu que té una combinació de fortalesa i tendresa que resulta captivadora i l'embolcalla amb els sons de l'acordió i una capsa de música de construcció artesanal, donant el seu propi color a unes cançons directes i properes amb pinzellades de mística rural.

Vinculada al món musical i teatral des de petita, Marta Rius va començar a buscar un so propi amb el grup Sol i Serena. Després de tretze anys aprofundint en les seves possibilitats, amb projectes com De Calaix o El Somni del Drac, ara li ha arribat l’hora de fer un projecte personal, amb un estil difícil de classificar, entre el folk, el pop i la música d’arrel.

Arxivat a