EL CPH Olot goleja el Bigues i Riells (13-1) i continua líder

Els de Quim López no donen opcions al penúltim classificat i mantenen les distàncies amb els perseguidors

25 de novembre del 2013

El CPH Olot va sumar la novena victòria de la temporada. Els de Quim López van sortir molt concentrats per evitar que el Bigues, penúltim classificat, entrés en el partit i pogués donar la sorpresa. El partit no es va complicar i els gols olotins no van tardar a arribar. Eloi va inaugurar el marcador i els gols van anar caient l'un darrere l'altre. Al descans s'hi va arribar amb un 7-0, amb un altre diana d'Eloi, dues de Marc, dues més de Mangas i una altra del capità Miki.

La segona part va ser un tràmit i l'Olot va anar sumant gols fins al 13-1 amb què es va arribar al final del partit. Mangas i Eloi van completar un triplet, i també van marcar Miki, Gerard i Adrià, que amb dos gols va tancar el marcador.

Després d'aquesta jornada, l'Olot continua líder amb 28 punts i nou victòries en deu partits. Els perseguidors directes, però, tampoc afluixen: el Manlleu és segon a 4 punts; el GEiEG, tercer a 5; el Lloret, quart a 6 punts, i el Ripoll tanca el grup de perseguidors del líder cinquè amb 21 punts. L'equip olotí visitarà la setmana vinent la pista del Tordera, 12è classificat amb 9 punts.