El CPH Olot derrota el Ripoll i continua líder en solitari (7-3)

L'equip de Quim López es refà de l'empat de la setmana passada contra el GEiEG

18 de novembre del 2013
El CPH Olot va derrotar amb claredat el Ripoll (7-3), segon classificat, i es manté líder intractable del grup A de Primera Catalana. En un pavelló amb molt d'ambient per rebre els ripollesos, els homes de Quim López van sumar una nova victòria i es destaquen al capdamunt de la classificació.

Tot i tenir estudiat el joc dels de la Garrotxa, l'equip ripollès no va poder evitar que al minut 3 els locals inauguressin el marcador després que Eloi aprofités un refús de Moi a un xut des del mig del camp. Just després, Miki va transformar un penal i, més tard, va tornar a marcar per posar el 3 a 0 al marcador en només deu minuts. Ferrer va reduir l'avantatge olotí abans del descans, tot i que l'equip líder hauria pogut marcar en alguna de les ocasions que va disposar.

Al segon temps el Ripoll va sortir entonat i va disposar de diversos xuts que no van fructificar. En canvi l'Olot va marcar el quart i cinquè gols de forma gairebé consecutiva. A partir d'aquest moment l'equip visitant va abaixar els braços. Amb una nova expulsió a les files del Ripoll, Prat feia el sisè i Miki marcava el seu quart gol de la tarda per fer el 7-1. Ja als darrers compassos de partit els del Ripollès van maquillar el resultat.

Després de perdre els primers punts de la temporada contra el GEiEG, el CH Olot es refà amb una victòria cotundent, ja suma vuit victòries i un empat en nou partits i deixa el Ripoll a set punts.