Joan Guirado, nou membre de la direcció nacional de les joventuts d'UGT

L'olotí és assessor de Pere Macias, diputat de CiU al Congrés de Diputats de Madrid

NacióLaGarrotxa.cat
13 de novembre del 2013
576_1278630010JoanGuirado
576_1278630010JoanGuirado
L’olotí Joan Guirado (foto) va ser elegit aquest passat cap de setmana nou membre de la coordinadora nacional d’ Avalot , la branca juvenil de la UGT, el màxim òrgan de decisió de l’organització, segons informa elgarrotxí.cat . La nova coordinadora, encapçalada per Afra Blanco, liderarà Avalot durant els propers tres anys. Fins ara, aquesta organització sindical, que no està massa arrelada a la Garrotxa, estava encapçalada per Daniel Garcia Tenori.

Precisament, aquest arrelament és per a Joan Guirado un dels punts forts a treballar a nivell comarcal: “Hem de ser capaços de pensar el clau global i comunitària però també d’actuar en clau local, i això passa perquè el màxim de joves garrotxins creguin en el sindicalisme i en l’Avalot en particular, com a eina per defensar dels seus interessos davant la patronal”.

Guirado, de 23 anys, ha treballat des dels setze anys en diferents empreses, sobretot dedicades a la comunicació, tant d’àmbit local i comarcal com nacional. Durant un tems va ser col·laborador d’aquest diari. Actualment, treballa com assessor del diputat de CiU, Pere Macias,  que té el càrrec de president de la comissio d'infraestructures del Congrés dels Diputats, a Madrid.

Per a l’olotí, en declaracions a elgarrotxi.cat, aquesta nova responsabilitat “és una gran oportunitat per poder palpar de més a prop la crua realitat que vivim molts joves del nostre país, que per culpa d’unes polítiques de dretes, radicals i antisocials del Partit Popular, tenim molt poques oportunitats per trobar feina”. Per Guirado, “estem obligats a deixar de callar i fer sentir la nostra veu per no deixar-nos trepitjar” ja que “som la generació més fen formada, interconnectada i preparada i en moltes ocasions això no es té en compte”.
Arxivat a