Love of Lesbian engenga la programació estable del Mini d'Olot

El festival de música de butxaca és fa gran

NacióLaGarrotxa.cat
23 d'octubre del 2013
Love of Lesbian
Love of Lesbian


El Festival de música de butxaca d'Olot, El Mini , és fa gran i farà una programació estable. La proposta s'inicia aquest dissabte, 26 d'octubre a les 23:00 h,a la Sala El Torín, amb el concert de Love of Lesbian.

Fa tres anys va néixer a Olot aquest festival de música de petit format que pretenia apropar els artistes amb propostes més personals al públic amant de la música. Un cop consolidat, els seus organitzadors han cregut que el següent pas per créixer era poder fer una programació estable de música a la capital de la Garrotxa. La idea és que en aquest nou cicle és puguin veure propostes musicals de qualitat però dirigides més al gran públic i sumar esforços perquè Olot continu-hi tinguen una bona oferta de música en directe tot l'any.

Aquesta programació esta organitzada per dues entitats culturals olotines, La Química i A4, i compta amb el suport de l'Institut de Cultura de la Ciutat d'Olot. Els concerts de gran format és faran a la Sala El Torín i els de petit format a diferents llocs de la ciutat, com per exemple l'Orfeó Popular o l'Ateneu Central.

Per començar la programació del primer trimestre compta amb grups com Love Of Lesbian, ja esmentat, La Iaia (que faran un dels primers concerts de presentació del seu nou disc “on és la màgia”) o El Petit de Cal Eril com a caps de cartell. La programació es completa amb les actuacions d'Inspira, Marta Rius, que estrena nou disc en solitari, Xarim Aresté o el guitarrista de blues Amadeu Casas.

Més informació i programa

Arxivat a