La Generalitat destina 141.000 euros al comerç d'Olot

Es finançaran les instal·lacions provisionals del mercat municipal i s’impulsaran diferents programes de dinamització comercial

Redacció Osona.com
21 d'octubre del 2013
El Departament d’Empresa i Ocupació destinarà un total de 141.000 euros a la millora de la competitivitat del teixit comercial d’Olot. El conseller Felip Puig, i l’alcalde d’Olot, Josep Maria Corominas, van signar divendres a l’ajuntament de la capital de la Garrotxa els convenis de col·laboració per al finançament de les instal·lacions provisionals del mercat municipal, i per al desenvolupament de diferents programes de dinamització comercial impulsats per l’Associació de Placers del Mercat i l’Associació de Comerciants d’Olot. El conseller Puig va aprofitar la seva estada a la ciutat per assistir a la Fira de Sant Lluc, on va visitar la Fira del Vehicle d’Ocasió i la Fira del Dibuix.
 
El conseller  va explicar que aquests convenis “són un compromís de ciutat i de país”. Per a ell, “el comerç de proximitat és un element vertebrador de la vida comunitària”, i va afegir que es duen a terme “perquè els ciutadans es puguin sentir orgullosos de tenir un comerç de qualitat”.
 
Espais provisionals al mercat municipal

El conveni signat entre el Departament d’Empresa i Ocupació i l’Ajuntament d’Olot té per objecte la participació en el finançament del nou mercat municipal. Concretament, la Generalitat, a través del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya, destinarà 100.000 euros a la instal·lació d’espais provisionals per als paradistes durant la construcció del nou equipament.
 
D’altra banda,  el conseller Puig i l’alcalde d’Olot, Josep Maria Corominas, van signar convenis de col·laboració amb les l’Associació dels Placers del Mercat d’Olot i l’Associació de Comerciants d’Olot, respectivament, per a la consolidació del centre comercial urbà de la ciutat com a Centre Comercial a Cel Obert de Catalunya. En total, la Generalitat farà una aportació de 41.000 euros per al finançament de programes de promoció i dinamització comercial promoguts per les entitats més representatives del comerç d’Olot.
 
Per la seva banda, els representants del comerciants han valorat molt positivament la signatura del conveni.
Arxivat a