La Garrotxa es dóna a conèixer a Madrid com a destí turístic de negocis

Sis operadors de la capital de l’estat visiten la comarca

Redacció Osona.com
16 d'octubre del 2013
Sis empreses organitzadores d’esdeveniments de Madrid van conèixer de primera mà, els passat 13 i 14 d’octubre, el projecte “Reunions entre volcans”, gràcies a una acció de promoció organitzada des del Costa Brava Girona Convention Bureau, organisme on "Reunions entre volcans" n’és membre.

"Reunions entre volcans" és un projecte per promocionar la comarca de la Garrotxa dins el segment del turisme de negocis de qualitat. Va néixer l’any 2007 com a iniciativa pionera en acollir esdeveniments de forma organitzada i coordinada entre el sector públic, l’Ajuntament d’Olot, i el privat, les empreses turístiques dins els sectors de l’allotjament, la gastronomia, les activitats turístiques i els serveis complementaris, que poden ser necessaris per a un esdeveniment. Actualment, aquesta iniciativa de l’Ajuntament d’Olot compta amb 37 empreses adherides i ja ha acollit més de 500 esdeveniments de temàtiques diverses.
 
El programa preparat específicament per als responsables de les sis empreses madrilenyes va comptar amb la col·laboració de diferents empresaris de la comarca adherits a “Reunions entre volcans”: Centre Logístic de Bicicletes, restaurant Les Cols, Rutes turístiques 4x4, Mas Garganta, restaurant La Quinta Justa, Vol de Coloms, B-crek, Natura & màgia i Hotel Cal Sastre.
 
Els operadors varen destacar el tracte proper que van rebre i el fet de conèixer serveis amb l’ànim de seguir conservant les seves arrels i tradicions en un territori on es treballa diàriament per la sostenibilitat turística, tant en temes de gastronomia com d’allotjament i activitats. També varen fer palès que és un bon moment per promocionar “Reunions entre volcans” al mercat madrileny, amb l’arribada de l’AVE a Figueres, fet que ajuda a escurçar el temps dedicat al desplaçament dels seus clients si decideixen escollir la Garrotxa com a destí de convencions i incentius.
Arxivat a