Artur Mas lliura la Medalla President Macià a Manuel Faus

El guardonat és notari d'Olot i patró de la Fundació Sentit, vinculada a la Cooperativa La Fageda

Redacció Osona.com
16 d'octubre del 2013
Els guardonats amb les Medalles i Plaques Francesc Macià, amb Artur Mas i Felip Puig. Foto: Generailtat de Catalunya

El president de la Generalitat, Artur Mas, va presidir aquest dimarts, al Palau de la Generalitat, el lliurament de les Medalles i Plaques al treball President Macià 2013, que atorga el Govern a treballadors, empreses i entitats que s’han distingit per la dedicació, la constància i l’esperit d’iniciativa en el treball. Enguany, s’han concedit aquests premis a 11 persones i quatre empreses amb seu a Catalunya. Un dels distingits amb la Medalla al treball és el notari Manuel Faus.

Faus exerceix la seva professió a la ciutat d’Olot des de 1974. A més de la seva activitat professional, ha destacat pel seu vincle en l’atenció a les persones amb discapacitat psíquica d’una manera altruista i amb un alt compromís personal i social. La seva formació professional ha permès donar forma i seguretat jurídica a les iniciatives que s’han fet a la comarca de la Garrotxa a favor de les persones amb discapacitat. Actualment, és el patró de la Fundació Sentit, vinculada a la Cooperativa La Fageda.

Artur Mas va qualificar “d’exemple” als guardonats, ja que el treball és “una de les dimensions de l’ànima del país”, juntament amb la defensa de la llengua i la cultura; la capacitat d’integració de les persones d’origen divers, i la voluntat de controlar el poder, i per tant d’exercir la democràcia, que ja es troba en l’origen de la institució de la Generalitat al segle XIV.

Més informació del lliurament dels guardons

Arxivat a