Els Premis Literaris Ciutat d'Olot repartiran 16.500 euros

Les tres obres guanyadores també es publicaran

Redacció Osona.com
14 d'octubre del 2013
L’Ajuntament d’Olot ha convocat una nova edició dels Premis Literaris Ciutat d’Olot. Com en anteriors anys, hi haurà tes categories: el XLVIII Premi Marian Vayreda de Prosa Narrativa, el XLVIII Premi Joan Teixidor de Poesia, haikus en línia i el XLV Premi de Novel·la Juvenil.
 
El Marian Vayreda està destinat a obres de qualsevol gènere narratiu, té una dotació de 10.000 euros i l’obra guanyadora serà publicada per l’Editorial Empúries. El Joan Teixidor de Poesia premia reculls d’haikus, la seva dotació és de 2.000 euros i publicarà l’obra Viena Edicions. I el premi de Novel·la juvenil és per a novel·les destinades al públic de 13 a 16 anys, té una dotació de 4.500 euros i l’obra serà publicada per Llibres del Segle.
 
El termini per presentar les obres s’allarga d’ara fins a l’1 de març de l’any vinent i el veredicte es donarà a conèixer durant el mes de juny.
 
Dos dels premis, el Marian Vayreda i el Joan Teixidor, es presenten a través d’Internet, per tal de donar les màximes facilitats a les persones que volen presentar-s’hi, així com generar un estalvi de paper.

Més informació dels premis i bases

Arxivat a