La Generalitat atorga la Medalla President Macià al notari Manuel Faus

Han estat distingides 11 persones i quatre empreses i entitats amb seu a Catalunya

Redacció Osona.com
10 d'octubre del 2013
El Govern va acordar aquest dimarts concedir la Medalla al treball President Macià 2013 a 11 persones i la Placa al treball President Macià 2013 a quatre empreses i entitats amb seu a Catalunya. Una de les persones guardonades és el notari d’Olot, Manuel Faus.

Notari des de l’any 1974, Faus exerceix la seva professió a la ciutat d’Olot. A més de la seva activitat professional, ha destacat pel seu vincle en l’atenció a les persones amb discapacitat psíquica d’una manera altruista i amb un alt compromís personal i social. La seva formació professional ha permès donar forma i seguretat jurídica a les iniciatives que s’han fet a la comarca de la Garrotxa a favor de les persones am discapacitat. Actualment, és el patró de la Fundació Sentit, vinculada a la Cooperativa La Fageda.

Els guardons de la Generalitat  reconeixen treballadors i empreses pels seus mèrits laborals i la seva contribució a l'impuls de l’economia catalana. També són un reconeixement als treballadors i empreses que s'han distingit per la dedicació, la constància i l’esperit d’iniciativa en el treball, i a les empreses i entitats que han adoptat millores i iniciatives de progrés en l’ordre laboral. Els guardons es van crear l’any 1938 i són oberts a qualsevol persona o entitat.

Llistat amb tots els guardonats

Arxivat a