Olot disposarà d'un Servei d'Orientació Jurídica gratuït

Els interessats han de presentar una sol·licitud

Redacció Osona.com
27 de setembre del 2013
Olot comptarà a partir del 7 d’octubre amb un Servei d’Orientació Jurídica (SOJ), de caràcter gratuït per al ciutadà i que li permetrà no haver de desplaçar-se. Amb Olot ja seran tres les ciutats de la demarcació de Girona que prestaran aquest servei, molt ben rebut ja a Blanes i Girona.

Donant compliment a una de les propostes de la Taula d’Habitatge, el SOJ orientarà en matèria jurídica i proporcionarà assessorament en relació al dret d’obtenir assistència jurídica gratuïta o torn d’ofici. A més, informarà i recollirà la documentació necessària per a sol·licitar-la.  

Les sol·licituds per poder beneficiar-se del servei, proporcionat des de l’Ajuntament d’Olot mitjançant els professionals del Col·legi d’Advocats de Girona, cal fer-les prèviament a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (passeig de Ramon Guillamet, 10 – 972 27 91 01 - [email protected]), i les atencions les prestaran advocats assignats pel Col·legi, inicialment, dos dilluns al mes (cada 15 dies), durant quatre hores (de 10 del matí a 2 del migdia), a la Sala d’Advocats de la segona planta dels Jutjats d’Olot.

El nou servei ha estat presentat pel degà del Col·legi d’Advocats de Girona, Carles Mac-Gragh, i pels regidors Josep Berga i Anna Linares, de Benestar Social i Oportunitats i d’Habitatge, respectivament.
Arxivat a