Obert el període de participació al 26è Concurs de Fotografia Naturalista

Del 21 d’agost al 30 de setembre es podran presentar fotografies via web

per Redacció , Girona, 22 d'agost de 2013 a les 10:30 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 22 d'agost de 2013 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'Associacióde Naturalistes de Girona obre la 26a edició del Concurs de Fotografia Naturalista, un certamen consolidat la seva gamma. Els participants poden inscriure les seves fotografies del 21 d’agost al 30 de setembre de 2013 a través del portal www.naturalistesgirona.org/fotografia, on també se'n poden consultar les bases i veure les fotografies guanyadores d'edicions anteriors.
 

Després de la celebració dels 25 anys del Concurs, amb l’atractiu d’un llibre commemoratiu que encara es pot adquirir a través de l’ANG, aquesta edició té com a novetat un canvi en les dates, que s’avancen en el temps. D’aquesta manera, es tanca el període de recepció de fotografies el 30 de setembre (normalment era a l’octubre) i es durà a terme el lliurament de premis i l’exposició al novembre, un mes abans que els anys anteriors. A més, enguany serà la Casa de Cultura de la Diputació de Girona qui acollirà l’acte de lliurament i l’exposició.
 

Tot i ser la 26a edició, l’objectiu principal del concurs es manté al llarg dels anys, i és el de crear una finestra oberta al món natural per tal de que ens mostri tota la seva bellesa i fragilitat. Que la gent pugui valorar i estimar el seu entorn més immediat i, alhora, els espais més allunyats de la terra per poder-los preservar.
 

El Concurs es mantenen les quatre categories: General; Foto denúncia; Aigua, natura i Costa Brava; i Riu Ter. Precisament aquesta darrera categoria va ser la novetat de la 25a edició. Pel que fa a les bases, es continua demanant que tinguin un format mínim de 2500 píxels pel costat més llarg i fins a un mínim de 3Mb i un màxim de 6Mb.
 
El Concurs de Fotografia Naturalista està organitzat per l’Associació de Naturalistes de Girona, amb el suport de l’Ajuntament de Girona, el Consorci Costa Brava, el Consorci del Ter i la Diputació de Girona. Compta amb la col·laboració d'AEFONA, la Societat Catalana de Fotògrafs de Natura, Galeria 35, Picapedrers i Marbristes Balliu, l’Ateneu Juvenil, Cultural i Naturalista de Girona, Galeria 35, Microgestió, el portal www.fotonatura.org, Impremta Pagès, el Consorci de les Vies Verdes de Girona i la Casa de Cultura de la Diputació de Girona.
 
El calendari del 26è Concurs de Fotografia Naturalista
 
Del 21 d'agost a les 10 h fins el 30 de setembre de 2013 a les 14 h. Inscripcions de les fotografies
Termini per presentar les fotografies a través del portal
www.naturalistesgirona.org/fotografia
 
Divendres 8 de novembre de 2013. Lliurament de premis del 26è Concurs i inauguració de l'exposició de les fotografies premiades
En un acte a la Casa de Cultura de Girona (Plaça de l’Hospital 6)
 
Exposició de les fotografies premiades
Dates a concretar (inauguració: 8 de novembre)
Lloc: Casa de Cultura de Girona
 
Associació de Naturalistes de Girona
www.naturalistesgirona.org/fotografia
 
 

 

Participació