Una agència anglesa líder en turisme senderista gravarà la seva promoció a la Garrotxa

Fa anys que Inntravel treballa a la comarca

Arnau Urgell
16 de juliol del 2013
La promoció turística del 2014 de l'empresa Inntravel, líder en turisme de senderisme a Anglaterra, tindrà els paisatges i senders de la Garrotxa i el Ripollès com a protagonistes. Fa molts anys que aquesta empresa treballa amb empreses de la comarca oferint paquets consistents en rutes excursionistes, allotjaments, pícnics i trasllat de les maletes. Un tipus d'oferta que s'ha beneficiat de la creació de la xarxa de senders Itinerànnia, de 2.500 quilòmetres, al Ripollès, la Garrotxa i l'Alt Empordà

La directora general d'Inntravel, Alison Hall, explica que el que més els agrada és "l'hospitalitat de les persones, els paistages i la facilitat de treball amb la gent d'aquí per muntar paquets a oferir als turistes anglesos". També assenyala que la seva agència treballa amb moltes zones d'Europa i que ha decidit apostar per la Garrotxa i el Ripollès per poder ensenyar als potencials visitants el que poden experimentar gràcies al paisatge, la cultura i la gastronomia que tenen les dues comarques.

Aquests dies dos periodistes i dos bloggers de la seva agència de promoció de Londres ha visitat la zona per poder elaborar vídeos promocionals que penjaran al seu web i al Youtube, entre d'altres plataformes de difusió.