El subdelegat del Govern espanyol a Girona torna a ser barceloní

Juan Manuel Sánchez-Bustamante prendrà possessió d'un càrrec vacant des del març

Redacció
15 de juliol del 2013
María de los Llanos de Luna ha aconseguit finalment trobar un representant a Girona. Aquest divendres Juan Manuel Sánchez-Bustamante es convertirà en el nou subdelegat del Govern espanyol, un càrrec que estava vacant des del mes de març.

Sánchez-Bustamante, com el seu predessor Carles Jaume, és barceloní. El 1988 es va llicenciar en Dret a la UB i quatre anys més tard va aprovar l'oposició al cos superior de lletrats de l'administració de la Seguretat Social. Com a funcionari de l'Estat ha exercit de lletrat en l'assessoria jurídica tant de l'Institut Nacional de la Seguretat Social de Barcelona com de la Tresoreria General de la Seguretat Social de Barcelona, on també va ocupar el càrrec de sotsdirector. Des de febrer de 2012 ha estat cap de l'assessoria jurídica del grup parlamentari del PPC al Parlament de Catalunya.

Divendres, en un acte a Girona, prendrà possessió d'un càrrec que des de la renúncia de Carles Jaume, que va ser subdelegat només 13 mesos, ha estat vacant. Durant aquest temps la delegació del Govern espanyol, encapçalada per Llanos de Luna, ha denunciat diversos ajuntaments de la Garrotxa pels seus acords de ple favorables al procés d'independència.