La primera edició de la mitja marató de muntanya War Clubs reuneix 68 equips

L'equip Esportiu, format per Aleix Fàbregas, Marc Carós, Jordi Alsina i Manel Amor, va ser el vencedor

NacióLaGarrotxa.cat
08 de juliol del 2013
L'equip guanyador
L'equip guanyador | Jordi Bassagaña
Marc Carós, Jordi Alsina, Aleix Fàbregas i Manel Amor van guanyar la War Clubs. Foto: Jordi Basagaña

Els ripollesos Aleix Fàbregas i Marc Carós, conjuntament amb els osonencs Jordi Alsina i Manel Amor, van guanyar aquest diumenge la primera edició de la War Clubs, una mitja marató de muntanya per equips disputada a Sant Feliu de Pallerols. Es tractava d'una competició en format contrarellotge i en la qual puntuaven els tres millors temps (els conjunts podien ser de fins a cinc membres). El War Clubs va reunir a Sant Feliu de Pallerols un total de 68 equips.

L'Esportiu, l'equip vencedor, va arribar a la meta amb un temps global de 5:23:08. Van avantatjar en quasi sis minuts al Taymory-Spiridon (Javi Delgado, Jaume Folguera i Andreu Simon) i en quasi 25 al Klassmark (Adrià Canimas, Adrian Rodríguez i Ignasi Riuró).

Els dos corredors de Ripoll van demostrar perquè entrenen junts i es van compenetrar perfectament al llarg dels 21,3 quilòmetres de la cursa –Fàbregas tirava a les pujades mentre Carós liderava les baixades-. En els darrers 500 metres el grup es va desmembrar per intentar arrencar algun segon fet que va suposar que Aleix Fàbregas fes el segon millor temps individual (1:47:28), Marc Carós el tercer (1:47:41) i Alsina el quart (1:47:59). La victòria individual va ser per al gironí Toti Bes amb 1:44:43 tot i que el Nabes Team només va poder ser vuitè.

Classificació War Clubs de Sant Feliu de Pallerols (PDF)