Convoquen a Olot un homenatge al «glorioso alzamiento nacional»

per NacióGarrotxa, Redacció | 7 de juliol de 2013 a les 22:37 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 7 de juliol de 2013 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Una de les membres de l'organització feixista que ha convocat l'homenatge. Foto: AJE

L'organització feixista Acción Juvenil Española ha convocat pel proper dissabte 13 de juliol a Olot un acte d'homenatge per la commemoració del "Glorioso Alzamiento Nacional del 18 de Julio de 1936", en referència al cop d'estat encapçalat pel general feixista Francisco Franco. Un acte que ha estat denunciat per Unitat contra el Feixisme de la Garrotxa.


L'ordre del dia inclou una missa catòlica -aquesta associació està lligada amb el Movimiento Catòlico Español-, una ofrena floral als caiguts, un dinar de germanor amb "canto de himnos, coloquio y ambiente de camaradería".

Entre els dirigents polítics que participaran a l'acte hi consten Daniel Plana, de l'Asociación Cultural Gerona Inmortal; Jaime Serrano de Quintana, president de l'Associació i l'exgovernador civil de Tarragona Agustín Castejón Roy. L'organització  convida als assistents si compleixen aquestes condicions:

"- Si te sientes patriota y amigo de las otras comarcas gerundenses

- Si te sientes buen español,


- Si consideras estar en deuda moral con los que dieron su vida por Dios y por Españ

-Si quieres que su sacrificio no sea estéril.."


 

 

Participació