L'Olot ja és equip de Segona B

Els olotins s’imposen 5-1 l’Arandina, en un gran partit amb el camp ple de gom a gom

Redacció Osona.com
03 de juliol del 2013
Els jugadors de l'Olot, celebrant un gol davant l'Arandina
Els jugadors de l'Olot, celebrant un gol davant l'Arandina | Martí Albesa / Catpress
Els jugadors de l'Olot, celebrant un gol davant l'Arandina Foto: Martí Albesa / Catpress

L’Olot ha fet història. 3.800 persones van veure en directe com la Unió Esportiva Olot va pujar per primera vegada a la categoria de bronze del futbol estatal, la Segona B. I per la porta gran, guanyant 5-1 a casa contra Arandina, en el partit de tornada del play-off d’ascens. En el primer matx, a Aranda de Duero, els olotins van perdre per 3-2.

L’Olot va començar fort i a la primera part el resultat ja era de 3 gols a 0. Un gran Arandina va respondre i va posar el 3 a 1 en el marcador només de començar la segona meitat, però Carlos primer i Edile, en l’últim instant, van certificar l’ascens a la Segona Divisió B.

El camp va ser una festa durant els 90 minuts i l’afició va respondre, superant la millor entrada de la temporada.