Absolt el jove olotí acusat de participar en uns aldarulls el 29-M

Genís Martín s’enfrontava a penes de set anys de presó i 5.000 euros de multa per danys al mobiliari urbà i alteració pública, durant la vaga general de l’any passat

NacióLaGarrotxa.cat
26 de juny del 2013
El militant d’Arran i de la CUP de la Garrotxa, Genís Martín, ha estat absolt de causar aldarulls durant la vaga general del 29 de març de 2012 a Barcelona. El jutge té seriosos dubtes de com van succeir els fets, tal com relata l’acusació i el fiscal.

El passat 14 de juny, el jove olotí va ser jutjat-amb altres joves del barri barceloní de Les Corts- acusat de desordres públics, danys continuats en el mobiliari urbà i alteració de la via pública. S’enfrontaven a penes de cinc a set anys de presó i a 5.000 euros de multa. Tots ells han estat absolts.

Des de diversos col·lectius es va iniciar una campanya per demanar l’absolució dels joves, ja que consideraven que no hi havia proves del delicte i que van ser detinguts de manera “arbitrària” el 29 de març de 2012, després que es tallés la circulació al carrer Numància de Barcelona. A més, consideraven que les penes eren exagerades.

Més informació del cas

Arxivat a