Tresserras i Puigverd clouen el cicle Reptes del segle XXI

Taula rodona de luxe, aquest dimecres a Olot.

NacióLaGarrotxa.cat
29 de maig del 2013
Aquest divendres, dia 31 de maig, tindrà lloc la darrera xerrada del cicle Reptes del segle XXI. En aquesta ocasió i com a acte final es farà una taula rodona sota el títol: “La cultura del segle XXI: mestissatge, societat i nació”.

La proposta comptarà amb la participació de Joan Manel Tresserras, doctor en ciències de la informació i exconseller de Cultura de la Generalitat; i també Antoni Puigverd col·laborador de diversos mitjans de comunicació. Malauradament, la tercera persona que havia de completar la taula, Muriel Casals, presidenta d'Òmnium, no podrà desplaçar-se a Olot per motius personals. Tampoc el notari Juan José López Burniol, que ha estat substituit a darrera hora per Puigverd.

L'acte començarà a les 7 de la tarda al Casal Marià d’Olot i serà moderat per Jordi Casas, periodista del Punt-Avui. Aquesta xerrada clou un cicle que ha comptat amb molt de públic i que s'ha coorganitzat, per primera vegada, entre les entitats PEHOC, Cambra de Comerç, EURAM, Estelada 2014 i Òmnium.

Cartell de l’acte

Arxivat a