El Barça B visita la Fageda

El segon equip blaugrana gaudeix d’un dia d’esbarjo a la Garrotxa.

NacióLaGarrotxa.cat
17 de maig del 2013
Els jugadors del Barça han visitat la granja.
Els jugadors del Barça han visitat la granja. | Germà Parga / FCB
Foto de família, amb els jugadors del Barça B i els treballadors de la Fageda. Foto: Germà Parga / FCB

El Barça B de futbol ha visitat aquest dimecres la Cooperativa La Fageda, a Santa Pau, per conèixer la tasca que desenvolupa aquesta cooperativa catalana d’iniciativa social sense ànim de lucre, que té com a finalitat la integració laboral de les persones de la comarca de la Garrotxa que pateixen discapacitat intel·lectual o trastorns mentals severs.

La visita guiada ha començat a la granja, on han pogut veure les vaques en producció, la sala de prepart, els vedells i la sala de munyir. Els jugadors han donat menjar a algunes de les més de 500 vaques que hi ha a la Cooperativa. Després han vist l’àrea on s’obté la llet i més tard el procés de fabricació dels iogurts.

Els jugadors del Barça B han pogut compartir un matí amb alguns dels 280 treballadors de la Cooperativa i han conegut les seves històries vitals. Aquesta cooperativa, amb 31 anys de vida, s’ha convertit en un model d’èxit amb la combinació de l’acció social i solidària amb l’empresarial i ja és el tercer productor a Catalunya de iogurts. I és que en produeixen més d’un milió a la setmana, a més d’altres productes làctics.

L’equip ha finalitzat la visita a la comarca de la Garrotxa al restaurant La Déu d’Olot, on han fet un dinar de germanor per afrontar els darrers quatre compromisos de Lliga i on han felicitat Sergi Gómez per la recent renovació per dos anys més amb el club.

Els jugadors del Barça han visitat la granja. Foto: Germà Parga / FCB