Busquen sense èxit a Ripoll el mosso desaparegut

Un helicòpter ha pentinat l'entorn de la vila natal de l'agent de 34 anys destinat a Olot.

NacióLaGarrotxa.cat
03 de maig del 2013
Els Mossos d'Esquadra han realitzat aquest dijous un nou operatiu de recerca per localitzar David Piella, l'agent del cos que va desaparèixer divendres passat. En aquest cas la recerca s'ha fet en helicòpter i s'ha centrat a l'entorn de Ripoll, en una àrea que ja s'havia pentinat per terra.

Hores d'ara no hi ha constància que hagi aparegut cap prova que indiqui on podria ser el mosso desaparegut. De fet, la recerca es va suspendre després de quatre dies perquè no hi havia avanços significatius. De moment, tampoc s'ha localitzat el cotxe, un Seat León Gris amb matrícula 1086-BVT.

Al mateix dia de la desaparició es va activar un ampli dispositiu format pels Mossos d'Esquadra que també va comptar amb la col·laboració dels Bombers de la Generalitat i els Agents Rurals per buscar-lo en una gran àrea territorial que va incloure diverses comarques. L'agent, que està destinat a la comissaria d'Olot, té 34 anys. Actualment viu a la Canya però és fill de Ripoll.

Piella havia quedat per dinar divendres amb la seva parella però no s'hi va presentar. A més, va deixar una nota escrita a casa seva el contingut del qual no ha transcendit. El mateix dia a la tarda es va iniciar a la recerca sobretot a la Garrotxa i el Ripollès en punts com Ripoll, Campdevànol, Campelles i Sant Pau de Segúries, entre altres.

Tanmateix, l'àrea de recerca era molt gran ja que abastava l'Alt Empordà, el Baix Empordà, part de la Selva i, fins i tot, el nord-est d'Osona. També es va inspeccionar el pantà de Boadella i les seves proximitats mentre que el darrer punt de connexió 3G del seu telèfon va ser entre Lladó i Beuda, a prop de la Mare de Déu del Mont.
Arxivat a