El líder guanya per un contundent 1 a 3.

02 de maig del 2013
El Terrassa FC ha deixat escapar els tres punts de l'Olímpic
El Terrassa FC ha deixat escapar els tres punts de l'Olímpic | Lluïsa Tarrida
El Terrassa FC ha caigut aquest dimecres contra el líder, l'Olot Foto: Lluïsa Tarrida

La sorpresa no ha saltat a l'Olímpic. El Terrassa FC ha rebut l'actual líder del grup 5 de la Tercera Divisió, l'Olot, i no ha pogut fer valdre la seva condició com a local davant d'un conjunt entrenat per Julio Bañuelos molt més sòlid que els egarencs. Els homes de Miki Carrillo han deixat escapar els tres punts sense oposar massa resistència. El marcador final, 1 a 3 per l'Olot.

Ja el minut 6, Carlos Martínez, exjugador del Terrassa FC i màxim golejador de la lliga, ha estrenat al marcador amb un xut fort que ha entrat plorant dins de la porteria defensada per Miguel Angel. El domini del conjunt olotí ha estat aclaparador durant els primers vint minuts, fins al punt que al minut 12, després d'un córner, el capità Abel ha afusellat sense pietat un venut Miguel Angel. Tres minuts després, el jugador del Terrassa Alberto García rebia l'única targeta groga del partit.

Una de les poques jugades polèmiques ha arribat poc després, quan l'àrbitre ha senyalat fora de joc invalidant una rematada que havia acabat amb gol del Terrassa. Pugui havia connectat perfectament amb el cap una centrada des de la banda esquerre, però l'assistent ha considerat que la posició del davanter era incorrecte. Aquest ha estat l'única pilota de la primera part que ha anat entre els tres pals defensats pel porter olotí Oscar. Amb el 2 a 0 el marcador, els jugadors de l'Olot s'han relaxat un xic, però els terrassencs no ho han sabut aprofitar i s'ha arribat a la mitja part amb aquest marcador.

Més intensitat, poca recompensa

La segona part ha començat amb un xut del Terrassa a la porteria rival lleugerament desviat. Semblava que els de vermell creien possible reduir les distàncies i han intentat tenir més la pilota i exercir una pressió més forta sobre els líders. Però només han tingut tímides ocasions i semblava que l'Olot amb menys intensitat aconseguia jugades de més perill.

Al minut 55, Uri ampliava el marcador i posava el 0 a 3 després d'una bona jugada col·lectiva per la banda esquerre i una passada de la mort de Calors Martínez al seu company, que amb un gir de cintura ha retallat amb facilitat el porter egarenc i ha introduit la pilota als fons de la xarxa. Just després, Carrillo ha fet un doble canvi per donar més força a la davantera, i només cinc minuts més tard, entrava a la gespa el tercer canvi pel Terrassa FC, el jove Carles Güell.

Però dels minuts 20 al 30 el domini ha estat per l'Olot que hauria pogut posar el 0 a 4 quan un cop de cap perillós ha estat desviat providencialment amb els dits per Miguel Angel. Durant aquests deu minuts llargs, el conjunt de groc ha realitzat molta pressió i han tingut un parell més d'oportunitats de gol. Però el Terrassa ha reaccionat, s'ha fet amb el control d'una pilota sense amo i amb més cor que idees s'ha llançat a l'atac. Fruit d'aquesta pressió, Roca ha transformat un autèntic golàs després d'impactar un xut sec des de fora l'àrea que el porter no ha pogut fer res per evitar que entrés per tota l'esquadra. En els últims minuts, el conjunt de Carrillo creia que podia retallar dìstàncies però no ha sabut aprofitar els córners de què ha disposat i no ha tornat a xutar entre els tres pals.

L'Olot ha sabut defensar-se bé i dosificar forces sabent que tenia els tres punts al sarró i que malgrat la victòria de l'Europa al camp del Balaguer per un contundent 0 a 4, aquest dimecres tornaria a dormir com a líder. Per la seva banda, el Terrassa FC es manté amb els seus 51 punts i en la sisena posició ja que Mafumet i Rapitenca -els seus rivals directes per sota- han perdut els seus respectius partits.