Continua sense èxit la recerca del mosso d'Olot desaparegut

Un ampli dispositiu el busca en una extensa àrea que inclou la Garrotxa, el Ripollès i Osona. L'agent té 34 anys i viu a la Canya.

NacióLaGarrotxa.cat
30 d'abril del 2013
Cap notícia de David Piella, el mosso d'esquadra desaparegut el divendres. Des d'aleshores, un ampli dispositiu format per agents del cos però també amb la col·laboració dels Bombers de la Generalitat i els Agents Rurals el busca en una gran àrea territorial que inclou diverses comarques. L'agent, que està destinat a la comissaria d'Olot, té 34 anys. Actualment viu a la Canya però és fill de Ripoll.

Piella havia quedat per dinar divendres amb la seva parella però no s'hi va presentar. A més, va deixar una nota escrita a casa seva el contingut del qual no ha transcendit. El mateix dia a la tarda es va iniciar a la recerca sobretot a la Garrotxa i el Ripollès. A Ripoll va ser un dels municipis on els Mossos d'Esquadra van intentar trobar algun indici. Des d'aleshores també se l'ha buscat a Campdevànol, Campelles i Sant Pau de Segúries mentre que efectius de Protecció Civil de Sant Joan van pentinar la zona de Ribamala, l'entorn del Taga i la Cooperativa.

Tanmateix, l'àrea de recerca és molt gran ja que abasta l'Alt Empordà, el Baix Empordà, part de la Selva i, fins i tot, el nord-est d'Osona, on s'ha pogut veure algun helicòpter sobrevolant la zona de l'Esquirol i Tavertet. El Punt Avui explica que es va inspeccionar el pantà de Boadella i les seves proximitats mentre que el darrer punt de connexió 3G del seu telèfon va ser entre Lladó i Beuda, a prop de la Mare de Déu del Mont.

Aquest dilluns quatre patrulles de les comissaries de Ripoll i Olot van centrar la recerca a la muntanya d'Aiguanegra, al terme de Sant Joan les Fonts. Hores d'ara tampoc no s'ha localitzat el cotxe, un Seat León Gris amb matrícula 1086-BVT.
Arxivat a