La Vall de Llémena celebra la Festa del senglar

Enguany també hi han participat una desena de productors locals.

Redacció Osona.com
25 d'abril del 2013
Un estofat de senglar amb pomes i prunes, elaborat per David Gràcia, de Llorà, ha estat el plat guanyador del 5è Concurs de senglar que s'ha celebrat aquest cap de setmana al local social de Sant Esteve de Llémena. Un centenar de comensals van poder degustar els 11 plats presentats a concurs i el menú de la Festa del senglar d'enguany: cargols, botifarres de senglar i el guisat de senglar a la llaminera, que va ser el plat guanyador de l'edició 2012 i que habia presentat en Freek de Cademont.

Aquesta edició va comptar també amb la primera convocatòria de productors locals. Així, gairebé una desena de productors artesanals de la Vall es van trobar el diumenge al matí per exposar el que feien al veïnat i als assistents a la festa: bijuteria artesanal, ceràmica, mel, carn de vedella, formatges i xai ecològics. Van ser alguns dels productes que els visitants van poder gaudir i comprar en la primera trobada de productors artesanals de la Vall del Llémena.