Ampliada la restricció d'accés motoritzat a Sadernes

L’esvoranc a la carretera a Montagut i Oix, a causa d’una excavadora, augmenta el trànsit de vehicles a la zona.

Redacció Osona.com
19 de març del 2013
El passat dimarts es va esllavissar un tram del camí que porta a la Muntada i a la Vall de Riu, just a l'alçada de Pont de Valentí, al pas d'un tractor eruga que va caure a la riera (foto, a la dreta).

Això suposa que els vehicles que fins a data d’avui es distribuïen entre la Muntada i la Vall de Riu es concentren ara al llarg de la pista de Sadernes, just en el tram que va des del pas dels Aures a Pont de Valentí.

És per aquest motiu, i amb l’objectiu de mantenir l’ordre i la seguretat, que els Ajuntaments de Montagut i Oix i de Sales, juntament amb el Consorci de l’Alta Garrotxa, han optat per modificar el calendari de la regulació de l’accés motoritzat.

Així doncs, a partir d’ara, el tancament serà efectiu les 24 hores de tots els dies del període comprès entre el 15 de març i el 15 d’octubre. Un cop el camí estigui restituït, es valorarà la idoneïtat de mantenir aquesta modificació o retornar al dispositiu inicial (entre el 15 de març i l’1 de juliol només es contemplava tancament de caps de setmana).