Blanca Busquets presenta la seva darrera novel·la a Olot

“La casa del silenci”, una història de diverses dones i d’algun home.

Redacció Osona.com
19 de març del 2013
Blanca Busquets publica la novel·la La casa del silenci
Blanca Busquets publica la novel·la La casa del silenci
Blanca Busquets publica la novel·la 'La casa del silenci'

El Dijous de l'Òmnium del mes de març té com a convidada l’escriptora Blanca Busquets, que parlarà del seu darrer llibre "La casa del silenci".

L’acte, organitzat conjuntament amb la Llibreria Drac, se celebrarà el proper dijous 21 de març a 2/4 de 8 del vespre al local d'Òmnium Garrotxa, carrer Sant Pere Màrtir, 35. L’entrada és gratuïta per a tots els socis i simpatitzants de l'entitat que ho desitgin.

Presentarà l'acte, Jordi Bosch, professor de Llengua i Literatura Catalanes.

Blanca Busquets i Oliu
(Barcelona, 1961). Escriptora i periodista.

La lletra escrita ha marcat la seva vida. Als dotze anys va escriure el seu primer conte i, des d'aleshores, escriure es va convertir en l'eix central de la seva vida.

Ha publicat "Presó de Neu" (Proa, 2003)," El Jersei" (Rosa dels Vents, 2006) —traduït al rus i a l'alemany, i aviat a l'italià -"Tren a Puigcerdà" (Rosa dels Vents, 2007), "Vés a saber on és el cel" (Rosa dels vents 2009) traduït al castellà i l'alemany; " La nevada del cucut" (Rosa dels Vents, 2010), guardonada amb el Premi Llibreter 2011 i traduïda al castellà i aviat a l'italià i ara acaba de publicar “La casa del silenci” en català i castellà simultàniament (Rosa dels Vents i Grijalbo 2013).

Com a periodista treballa des del 1986 a les emissores de Catalunya Ràdio. Hi ha realitzat diversos programes com El Club de la bona Lletra i Lletres d'Or. També ha treballat de redactora a Televisió de Catalunya durant set anys. I escriu articles d'opinió per a Nació Digital i l'Osona.com, diaris del Grup Nació Digital, el grup al qual també pertany NacióLaGarrotxa.cat
 
La casa del silenci

Aquesta es la història de diverses dones i d’algun home. De dones valentes i sensibles, dones apassionades, dones que estimen els homes però que sobretot estimen la música. Aquesta es la història d’un violí que passa de mà en mà, d’un director d’orquestra exiliat que viu entre notes musicals i entre faldilles, de mares absents, de desamors i de venjances, de guerres que separen, de minyones que mengen xocolata desfeta. Aquesta és la història de “La casa del silenci”, on la música no deixa mai de sonar.

Més informació de la novel·la i entrevista a Blanca Busquets

Arxivat a